Hoe gaan we te werk?

Bij Gamegear heb je de keuze uit verschillende betalingsmethodes:

 

  • Vooruitbetalen per bankoverschrijving (internet bankieren)
  • Contant betalen bij afhaling (in Turnhout)
  • Contant betalen bij levering (enkel binnen België, betaling aan de postbode)
  • Betaling via PayPal (4%)
  • Betaling via Bancontact MisterCash via Icepay (enkel binnen België)
  • Betaling via iDeal via Icepay (enkel binnen Nederland)
  • Betaling via Mastercard via Europabank (2%)
  • Betaling via Visa via Europabank (2%)

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en Bankcontact MisterCash, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Meer informatie over Icepay: www.icepay.be

Zodra we je betaling ontvangen hebben, verandert de status van de bestelling naar "processing", dit betekent ook dat je bestelling pas opzij wordt gehouden zodra we je betaling ontvangen hebben. Wanneer we je bestelling hebben klaar gezet voor pickup door bPost of PostNL, verandert je status naar "delivered".

De levering zelf gebeurt hoofdzakelijk via bPost (voor België) en PostNL (voor Nederland) . Wanneer je niet thuis bent, zal de post een briefje achter laten in je brievenbus met daarop de melding dat je 2 weken de tijd hebt om het pakketje af te halen bij het lokale postkantoor.

Levertijden: wanneer een product in voorraad is en de betaling komt bij ons binnen voor 15:00, dan zal het pakje de dag nadien worden afgeleverd binnen de Benelux (uitgezonderd weekend en feestdagen). Hou er wel rekening mee dat er meerdere bestellingen voor één product kunnen binnenkomen, er vertragingen kunnen zijn bij de koerierdienst, de banken etc. Deze levertijden zijn dus niet gegarandeerd.

Tijdens het winkelen zal je merken dat we niet alles in voorraad hebben, aarzel dus niet om ons te contacteren en dan geven we je graag een leverdatum. Het is niet omdat een product niet in voorraad is dat je lang zal moeten wachten.

Tot slot betekent het niet dat wanneer je een item niet kan terugvinden op de site, dat we het niet op zeer korte termijn kunnen leveren.

Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen.