Over FOGG

Waarom FOGG?
Het 'Friends of Gamegear' (of FOGG) beta-programma spreekt je skills en ervaring als gamer aan! Met die skills en ervaring kun je allerlei goodies ontgren- delen in een Goodie-Tree. Een Goodie-Tree is zoals een skill tree, maar in plaats van skills ontgrendel je leuke merchandise, event-tickets, goodies en nog veel meer. Hoe hoger je geraakt in de Tree, hoe beter de goodies worden. En onthoud, dit is nog maar de beta-versie!

Overtuigd? Maak dan snel je Gamegear-profiel aan en activeer je FOGG-account.

ACTIVEER FOGG ACCOUNT

Om Points te verzamelen moet je gewoon doen wat je altijd al hebt gedaan: babbel met ons op onze Facebook-pagina, communiceer met je vrienden, beoordeel producten en kom winkelen bij ons!

OPGEPAST: Beta-alert
Het is natuurlijk een beta-programma. Dat betekent dat er waarschijnlijk nog een altijd bugs of foutjes aanwezig zijn. We hopen op jullie begrip hiervoor en verwelkomen alle feedback moest je zoiets tegenkomen. Hoe meer we feedback ontvangen van jullie, des te beter (én leuker) wordt het programma!

Wat staat je nog te wachten?
Dit is nog maar een klein begin, maar in de toekomst hebben we nog veel meer gepland voor FOGG

Een paar voorbeelden van wat je staat te wachten:
- Momenteel is enkel Facebook verbonden met FOGG, maar in de toekomst komt daar nog YouTube, Twitter en meer bij!
- Op elke FOGG-account vind je een speciale meter. Deze meter kun je gebruiken om leuke kortingen mee te verzamelen, maar in de toekomst gaat deze meter ook voor andere dingen gebruikt worden, zoals fantastische promoties, prijsuitreikingen en exclusieve voordelen.
- Je hebt hem misschien al opgemerkt, onze FOGG-ninja? Dat is Foggy. Foggy is van plan om easter eggs (verborgen boodschappen) te verstoppen op onze website. Die easter eggs kunnen vanalles zijn: speciale deals of een hele zak Points! Een tip: Foggy is verzot op de feestdagen!
- Elke FOGG-gebruiker heeft een Achievements-venster. Elke keer je een Goodie ontgrendeld in de Goodie-Tree krijg je een leuke badge. Maar je kunt ook voor andere zaken badges krijgen. Er komen bijvoorbeeld nieuwe badges voor de Meest Actieve FOGG-gebruiker of de Vrijgevigste FOGG-gebruiker van de week.
- Elke FOGG-gebruiker heeft een level. Hogere levels ontvangen speciale badges and exlcusieve promoties het hele jaar door.
- En nog veel meer!

FOGG als onderdeel van een Master thesis
FOGG kreeg vorm als onderdeel van een Master thesis. Dit houdt in dat gedurende de eerste 4 weken van het programma, anonieme data zal worden verzameld. Die data wordt dan geanalyseerd om het effect van gamification (het gebruik van game-technieken in niet-game omgevingen) op klantenrent- abiliteit te meten. FOGG-gebruikers zullen ook 2 vragenlijsten ontvangen die gedrag en attitudes ondervragen (door deel te nemen kun je €50 shop-tegoed ontvangen).

Voor meer informatie over de Master thesis klik hier voor meer informatie. Je ontvangt een kleine tekst over het doel van de thesis en hoe de anonieme data zal gebruikt worden.